enkelt men viktigt mål för varje förening

Hur tänker vi kring din förening?

På BRF Partner är vi dedikerade till att hjälpa er förening från bra till bäst. Vi strävar efter att göra varje förening kostnadseffektiv och se till att era medlemmar är mer än ”bara” medlemmar. De ska känna sig nöjda och stolta över att vara med i sin förening.

Ekonomisk förvaltning

Med vår noggrannhet och kompetens ser vi till att ekonomin är i ordning och att du får en transparent och effektiv hantering av dina fastighetsrelaterade ekonomiska frågor.

Trädgårdsskötsel

En förstklassig tjänst för trädgårdsskötsel som gör det enkelt för bostadsrättsföreningar att hålla sina utomhusmiljöer vackra och välskötta året runt.

Underhållsplanering

Vi erbjuder en omfattande tjänst för underhållsplanering som underlättar för bostadsrättsföreningar att effektivt hantera och planera för framtida underhållsbehov.

Teknisk förvaltning

Med vår expertis och noggranna uppföljning ser vi till att dina fastigheter är i bra skick, så att du kan fokusera på din verksamhet.

Fastighetsskötsel

Våra fastighetsskötare har lång erfarenhet med förmågan att vidta de åtgärder som erfordras för att fastigheten alltid ska fungera som ett trivsamt boende.

Skicka offerförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en offertförfrågan till oss!