BRF Partner | Om oss

Om BRF Partner

Om oss på BRF Partner

BRF Partner är er pålitliga partner inom fastighetsförvaltning. Vi är specialister på att sköta och administrera bostadsfastigheter, där vi samarbetar nära med styrelser, boende, hantverkare samt olika specialkonsulter som fukt- och ventilationsexperter. Namnet BRF Partner reflekterar vårt engagemang i delat ansvar och gemensamma framgångar. Vi värdesätter tillgänglighet, hjälpsamhet och kostnadseffektivitet i allt vi gör, vilket är grundstenarna i vårt arbete för att etablera etiska och hållbara samarbeten.

Ekonomiskt stabil med stark kreditvärdighet.

Vår bransch spelar en central roll i strävandet efter en mer hållbar värld. Vi är engagerade i att hjälpa bostadsrättsföreningar att minska sin miljöpåverkan och spara pengar samtidigt. Kontakta oss för att lära dig mer om hur vi kan bistå er förening med hållbara lösningar.

Vi erbjuder både teknisk och ekonomisk förvaltning, vilket avlastar styrelsemedlemmar från rutinmässiga måsten så att de kan koncentrera sig på det som är mest betydelsefullt i deras bostadsrättsföreningar.

Vi prioriterar hög personlig service och har därför etablerat lokala kontor för att upprätthålla personlig kontakt med våra kunder. Samtidigt satsar vi på digitala lösningar för att förenkla åtkomsten till handlingar och dokument genom vår kundportal.

Skicka offerförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en offertförfrågan till oss!